Добредојдовте во Танимак!

 

Основна дејност на оваа фирма е производство и пакување на бои за Велигденски јајца.

Како прва регистрирана фирма во Република Македонија уште од 1994 година обезбедуваме производи и услуги со највисок квалитет,  коишто ги пресретнуваат и ги надминуваат очекувањата на нашите потрошувачи за квалитетот и безбедноста на нашите производи.

Вработените се целосно посветени на пресретнување и исполнување на очекувањата на нашите потрошувачи.

Со нашата политика за квалитет заснована на принципите на  НАССР системот обезбедуваме сигурни и безбедни бои за јајца.  Со континуирано спроведување на анализи, проценки и контроли ја гарантираме безбедноста и конзистентноста во квалитетот на нашите производи.

Сите бои на Танимак.

Сите наши производи во продолжение:

Корисни совети

Црвена

Жолта

Портокалова

Розова

Сина

Зелена

Виолетова

Шарени

Велигденски Шејкер

Бисерен Желатин

Брилијантен Желатин

Работилница

Тука ќе изработиме прекрасни велигденски јајца, со боите на Танимак, нашата и вашата неограничена креативност

Сребрени гнезда

Да почнеме!

Инспирација: Пролет

Да почнеме!

За најмалите

Да почнеме!

Шарени дамки

Да почнеме!

Апликации

Да почнеме!

Велигденски празници

Прочитајте нешто повеќе во врска со секој од Велигденските празници:

Велигден
Прочка
Благовец
Цветници
Велики четврток
Обичаи на Велики петок
Велики петок
Обичаи и верувања за Велигден

Галерија

Погледни!

Мапа

Прикажи на мапа

Адреса

Контакт